Kuvia kodista: lastenhuone

cameretta_panoramica21

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Kuvia kodista: lastenhuone”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. IKEA generation « kirjoitti:

    […] prosenttiosuudesta sisustuksessa, jälkikasvun sukupolvesta nyt puhumattakaan; uinuvat ikeasängyssä ikealakanoissa ja osaavat käyttää ikea-avainta alle kaksivuotiaina. Oman lapsuuteni vietin Marimekon, Artekin, […]

  2. […] jatkuvasti muuttuvaa tilannetta, ja yritän pysyä sen tasalla. Kuten että lapsella olisi huone (kulttuurisidonnainen vaatimus). Että molemmilla lapsilla olisi huone. Että molemmilla lapsilla […]

  3. […] lelunsa koko asuntoon, ja uhkaavat koko asunnon edustavuutta. Viisivuotiaana Italiatar sai oman nurkkauksensa parven välitilaan, jossa aiemmin oli ollut kahden työpisteen kotitoimisto skannereineen […]Sano toki jotain!