Piraattiretrospektiivi

piraatti…se siitä mihinkään kuollut.

Uhkaava pääkallo brittiLP:n sisäpussissa on koko lailla nostalginen, oltiin kakaroita eikä meillä ollut C-kasettisoitinta stereoissa, ei edes piuhaa levysoittimen ja kasettisoittimen välillä, laitettiin kasettisoittimen mikki kiinni kaiuttimeen ja äänitettiin jotain maukka perusjätkää, ssshh ssshh, äänitys käynnissä. Ihan kamalaa skeidaa siitä audiosta tuli mutta oliko sillä niin väliä, ei oltu hifistejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Piraattiretrospektiivi”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] pyhä isä. Olen kirjoittanut tästä aiheesta aiemminkin, kerta kiellon päälle. Verkosta imuroimista ei voi kokea samanlaiseksi varastamiseksi kuin kaupasta tavaran viemistä, […]

  2. […] aikaan kun radiosta nauhoittaminen uhkasi tappaa musiikin, eli vähän sen jälkeen kun gramofooni vei leivän pelimannilta, kehitettiin ainakin […]

  3. […] pyhä isä. Olen kirjoittanut tästä aiheesta aiemminkin, kerta kiellon päälle. Verkosta imuroimista ei voi kokea samanlaiseksi varastamiseksi kuin kaupasta tavaran viemistä, […]Sano toki jotain!