Oranssia

Perjantain toripäivänä täytin lähes-kansalaisvelvollisuuteni hankkimalla rantakengiksi oranssit feikkicrocsit. Samaan tarmonpuuskaan pelastin Rosabellan tuomista aprikoosinpudokkaista pelastettavissa olevat keittämällä niistä hilloa, kiitos kysymästä Fruttapecin voimin. Lyhensin Italiattaren liian pitkän vyön ja ylijäävästä palasesta ompelen vyöt MyDoll-nukelle ja tummaihoiselle MyDoll-kaltaiselle, kunhan ensin saan nukkeneitien kimonot kaava-astetta pidemmälle. Oudon on hiljaista, soitan puolentusinaa kertaa mummolaan mutta kukaan ei vastaa sillä serkukset ovat metsässä maistelemassa ketunleipiä.

Feikkicrocsia äyskärinä käyttänyt Huhtipoika on palannut terassin vesileikeistä ja syö scorranolaista luomuporkkanaa keltaoranssiin kylpytakkiin kääriytyneenä. Pitäisikö siirtyä kannattamaan Hollannin maajoukkuetta?

Kuvassa aidot Crocsit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Oranssia”
 1. Petja Jäppinen kirjoitti:

  Ei jumalauta.
  Nuo on ihan hirveet.
  Minä olen käännyttänyt meidän ovelta ihmisen, jolla on ollut jalassaan ruskeat derby broquet, tuollaisissa ei ole vielä kukaan yrittänyt.

 2. Katja kirjoitti:

  Joo, voi olla että pussikaljamiittiin on varminta tulla avojaloin 😉

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] esteenä on ainakin yksi huoltoliikkeeseen vientiä odottava höyrypesuri ja iso paperikassillinen rumia muovijalkineita, hääkuva-albumi, siivousvälineen varsia ja mitähän vielä. Siinä jää kiireisemmältä […]Sano toki jotain!