Bombay Sapphire, eli missä aina paistaa aurinko

Matkustaminen pikkuväen kanssa ei aina ole herkkua, varsinkaan silloin kun matkustamiseen liittyy kaikenlaista jonomuodostelmassa seisomista turvatarkastusten vuoksi, ja karavaanin pysähtyessä pikkuväki muuttuu levottomaksi karaten jonoa ohjaavien nauhojen alta ties minne. Huhtipoika päätyi loppumatkaksi valjaisiin, Italiatarta uhkailtiin ja rauha laskeutui maahan vasta kun makuuvaunun ovi oli kiinni, juna liikkeellä ja jokainen omassa punkassaan, no, poika äidin punkassa, liitetiedosto kun on.

Jälkikasvun paimentamisen sivussa syrjäsilmin nähtyä auringonlaskua kutakuinkin pilvisen Keski-Euroopan yllä katseli ihan mielellään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Bombay Sapphire, eli missä aina paistaa aurinko”
  1. Muru kirjoitti:

    Oletko todella matkustamassa junalla halki Euroopan vai vain Italiassa? Kunnioitettavaa joka tapauksessa kun matkakumppaneiden keski-ikä huitelee polven korkeudella. Onneksi ehdit välillä maisemiakin ihailla, koneesta kun näkee vain pilviä. Aurinkoa ilmeisesti riittää kotiin päästyänne lämmittelemään Suomen suven kylmentämiä luitanne : ) Siis hyvää kotimatkaa!

  2. Tiina kirjoitti:

    Oli mukava tutustua, toivottavasti kohtaamme myös jouluna Milanossa!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] laskeutumisvalmistelu oli tärykalvoa venyttävän pitkää ja hidasta eikä koneessa tarjoiltu gintonicia. Pisteet menivät näiltä osin Finnairin ja Blue1:n eduksi: suoraviivaisempi laskeutumisproseduuri […]Sano toki jotain!