Vauro

Kun nyt on torstai-ilta ja odotan Vauron vinjettejä kuin kuuta nousevaa, linkkaan vielä tämän ja laitan toisen päivän aiheeseen liittyvän liikennemerkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Vauro”
  1. Sari kirjoitti:

    Vauro rules.

    Kyllä pisti vihaksi kun kuunteli sitä CDL:n ”nuorta”, joka jaksoi vain jankuttaa miten mielenosoittajat ovat vasemmiston aivopesemiä…Olihan niitä ministran tukijoitakin löytynyt studioon kertomaan, kuinka he ovat hiljainen vähemmistö, joka haluaa vain opiskella ja kuinka ”uudistus” vain leikkaa ”törsäystä”. Krhm.

    Rooman ”kahakkaa” (parikymmentä idioottia mailojensa kanssa) jaksetaan kyllä veivata aamusta iltaan. Rauhanomaisesta kansanliikkeestä yritetään vääntää väkisin typerien ja tietämättömien nuorten lapsellista touhua. Kun tarpeeksi hämmennetään, tavikset turtuu, se tuntuu olevan taktiikka.

    Äksy olo.

Sano toki jotain!