Pressan hyvä bruna

coppertone

Koomikkomme Berluska teki sen taas, ja heitollaan on herättänyt paitsi närkästystä myös hilpeyttä. Lähinnä sellaista hilpeyttä jota herättävät seniilit äijät yrittäessään olla vitsikkäitä.

Kulttuuriministeri Sandro Bondi ehti jo ennen vaalivoittoa ylistää Berluskan ja Obaman samankaltaisuutta, ja vääräleukaiset TV-satiirikot oitis totesivat yhteneväisyyden rajoittuvan korkeintaan ihonväriin. Politically correct tarkoittaa kuitenkin myös sitä ettei poliitikkona voi lohkoa samanlaisia juttuja kuin kabareekoomikkona. Onko Berlusconi riittävän ruskettunut voidakseen vitsailla USA:n presidentin ihonväristä? Voiko ihonväristä vitsailla niin kauan kun liiallinen rusketus riittää salamurhasuunnitelman motiiviksi? Entäs Condoleezza Rice jolla on hyvän rusketuksen lisäksi pitkät sääret? Voiko Angela Merkelille kertoa blondivitsejä?

Haloselle ja Obamalle tarjoutuu loistava smalltalk-aihe seuraavia valtiovierailuja silmälläpitäen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Pressan hyvä bruna”
  1. Muru kirjoitti:

    Satuitko lukemaan Corriere della Serasta perjantaina artikkelin Kavaljeerin sammakoista… Loistavaa aamukahvilukemista viikonloppuna. Olipa Muumimammakin päässyt mukaan.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] homoista ei ole muuta sanottavaa kuin että he ovat homoja ja Berlusconi ei, USA:n presidentti on ruskettunut, naiset ovat kauniita tai rumia, harvoin muilla avuillaan […]Sano toki jotain!