O come occhiali

occhiali

Italiatar on saanut isältään ennakkoperinnöksi reippaanlaisen hajataiton, eikä asia selvinnyt meille ennen kuin nyt kuusivuotiaana, tai omapa on mokamme. Reppana ei ole valitellut näköään, koska arvatenkin on uskonut maailman olevan näin sumea. Toisaalta olemme ehkä säästäneet muutaman parin hukattuja ja rikottuja silmälaseja.

Näkötarkastus ei kuulu neuvolaa vastaavaan omalääkäriseurantaan, ainakaan Pugliassa. Vanhemmat varaavat omasta aloitteestaan ajan silmälääkärille, mikäli ymmärtävät, ja jos on muutama ylimääräinen satalappunen taskussa, ensin sitä yksityislääkärinkäyntiä, sitten laseja varten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “O come occhiali”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Italiattarelle piti keväisen näkötarkastuksen perusteella vaihtaa linssit kesän jälkeen, mutta sain itseäni niskasta kiinni vasta kun Huhtipoika oli naamioitumisleikin huumassa laittanut lasinsa lastenhuoneen lattialle ja villiintynyt tyttölauma oli juossut niiden yli. […]Sano toki jotain!