Q di Quintino Tarantino

teatro

Insinööri Quintino Tarantino suunnitteli Tuppulan kaupunginteatterin vuosina 1892-1908.

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon mahdollisesta sukulaisuudesta insinöörin kanssa ei ole näyttöä, ja tuskin sitä on pähkinytkään kukaan muu kuin minä. Muutaman sukupolven jälkeen Italiasta jää vain postikortti, eikä moni enää kysy itseltään onko isän/äidin puolelta italoamerikkalainen Bolzanosta vai Canicattìsta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Q di Quintino Tarantino”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] yläpuolella keskiakselissa lavaa vastapäätä. Permantopaikkojen lisäksi insinööri Quintino Tarantinon 1800-luvun lopulla suunnittelemassa Tupputeatterissa on aitioita kolmessa kerroksessa, ja lisäksi […]Sano toki jotain!