Naistennaurattaja

Huhtipoika, kaksi vuotta ja kolme varttia, on nyt keksinyt että naiset saa nauramaan tekemällä kaikenlaista typerää, ja syvällä sisimmässään tullut siihen johtopäätökseen että naisten nauramaan saaminen on toivottava asia. Kaikenlaista pöllöilyä ja pyllyilyä tullaan jatkossa näkemään loputtomiin toistettuna.

Ensin se aloitti Kummitädin asianajajasisaren tyttären, itseään lähes päivälleen vuotta nuoremman kanssa: auttoi neitiä ritarillisesti pystyyn, ojenteli lempeästi leluja ja liverteli, teki pari hassua temppua joiden kirvoittama kikatus osoitti sen että oikealla tiellä ollaan. Myös joululomalla Milanossa kävi flaksi, ja uudenvuodenpäivänä illallisella oli sisaren lisäksi peräti kaksi isoatyttöä, kolmas- ja neljäsluokkalaiset, joiden hihitys sai miehisen egon paisumaan ihan silmissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Naistennaurattaja”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. Alfauros « kirjoitti:

    […] kasvattaa että hän saisi, että ymmärtäisi pyytää, ettei ottaisi jos sanotaan ei. Keskeiset sosiaaliset taidot ainakin ovat jo […]

  2. […] kasvattaa että hän saisi, että ymmärtäisi pyytää, ettei ottaisi jos sanotaan ei. Keskeiset sosiaaliset taidot ainakin ovat jo […]Sano toki jotain!