Lisää pinkkiä… tai oikeastaan fuksiaa

Kevätvimmassa ja rahojeni tunnossa päätän investoida: uudet hammasharjat koko perheelle! Ostan Lidlistä kahden hammasharjan paketin aikuisille (oranssi ja sininen), kahden hammasharjan paketin lapsille (fuksia ja vihreä). Italiatar ilmoittaa haluavansa vihreän, suostun mutta varoitan että veli saattaa luulla fuksiaa hammasharjaa siskon harjaksi. Näin käykin, pieni ihminen kieltäytyy järjestelmällisesti siskon värisenä pitämästään hammasharjasta. Keitän harjat ja vaihdan ne. Itkua, raivoa ja hammasten kiristystä.

Jos tiedätte mistä saa ostaa tukkuerän neuvostoliittolaisia orpokodin hammasharjoja, olisin kiinnostunut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Lisää pinkkiä… tai oikeastaan fuksiaa”
 1. mamma maria kirjoitti:

  Meillä lapset ovat suurpiirteisiä hammasharjojen väreistä mutta pahimmat riidat tulevat aikuisille… ”mitä vittua sä ostat niitä sinisiä harjoja, ei ne kuulu sulle” tulistuu miekkonen kun saan hänet mökillä ties monettako kertaa kiinni harjani käytöstä. Mutta kun mä haluan käyttää sinisiä, koska ne ovat raikkaita! Siskot barrikadeille.

 2. mamma maria kirjoitti:

  Kotifemakkona ja sukupuolineutraaliuden nimissä en antaisi vihreää harjaa miehenalulle vaan pistäisin käyttämään fuksiaa tai ostaisin mukisematta uuden :)

 3. arkitehti kirjoitti:

  ”Pistäisin käyttämään” ja ”Huhtipoika” eivät sovi samaan lauseeseen :)

  Italiatar saanee uuden vihreän harjan, pähkikööt keskenään miten ne erottaa toisistaan 😉 Mutta ensin täytyy tieni kulkea Lidlin kautta. Kakkosvaihtoehtona näyttäisi piazzan tupakkakaupassa olevan jotain neukkujen ylijäämävarastosta halvalla saatua perusharjaa, ehkä kurinpalautus seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi tekisi molemmille ihmeitä…

Sano toki jotain!