House-spoileri

Tarkemman harkinnan jälkeen laitoin spoilerin omaksi sivukseen, ja näin voin varoittaa etukäteen siitä että olemme Housen tiimin kanssa edenneet jo 5.  tuotantokauteen. Tärkeimmät TV-sarjat ilmaantuvat italiaksi tekstitettynä vertaisverkkoihin alle vuorokauden kuluessa ensi-illastaan Jenkkilässä, niin on ihmeellinen tämä maailma nykyään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “House-spoileri”
  1. jl kirjoitti:

    Oh no, hirveä spoileri… Eihän tuota tyyppiä ole Suomessa vielä edes esitelty, iik. No – ehkä kestän tämän ennakkotiedon. Tässä sarjan jatkumista odotellessa katselen miestäni, joka on kolme päivää linkannut tyyliin Gregory House ja murehtinut sitä, ettei ole linkkaamisen myötä kuitenkaan saanut Housen säkenöivää älyä.

  2. arkitehti kirjoitti:

    Hehe, meillä mies sai myös kesäisen jalkavammansa kanssa lisänimen House, ja kivun myötä pintaan noussut *ttumainen luonne lisäsi samastumista fiktion hahmoon. Säkenöivää älyä ja sinisiä silmiä vain kaivattiin 😉

    Tärkeimmät TV-sarjat tulevat vertaisverkkoihin imuroitavaksi italiankielisellä tekstillä vajaa vuorokauden sen jälkeen kun ne on lähetetty Jenkkilässä, niin on ihmeellinen tämä maailma.

Sano toki jotain!