Collezionista tombini

tombino era fascista

tombinofascio

contatore

Suom(I)talyn postaus innosti. Viemärinkansien jatkoksi tuli yksi vesimittarin luukku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Collezionista tombini”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] sen jälkeen kiviä on siirrelty seuraavan kerran fasismin aikaan kun kadun alle on tehty infraa (viemäri). Tällä kertaa vuorossa on sadevesiviemäri, maakaasu, vesi- ja viemäriputkien uusiminen, […]

  2. […] sen jälkeen kiviä on siirrelty seuraavan kerran fasismin aikaan kun kadun alle on tehty infraa (viemäri). Tällä kertaa vuorossa on sadevesiviemäri, maakaasu, vesi- ja viemäriputkien uusiminen, […]

  3. […] fasismin kielteisistä puolista. Todennäköisesti kaupunkiin ei koskaan oltaisi saatu edes viemäriä, ellei Mussolini olisi aikanaan asiaa ajanut. Infrastruktuurin rahoittaminen ei ollut ongelma, […]Sano toki jotain!