Lastenhoidon ulkoistamista

Olen lykännyt viisikymmentä prosenttia jälkikasvusta pohjoisen junaan, ja omistaudun paikalle jääneen pikkuväen pottatreeneille joka päivä puoli kahdesta yömyöhään. Loput ajasta vietän nukkuen tai studiolla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Lastenhoidon ulkoistamista”
  1. jl kirjoitti:

    Voisin kuvitella, että kumpikin 50 % tykkää siitä yksilöllisemmästä huomioinnista, mihin nyt saavat mahdollisuuden. Meillä on ainakin tolkuton kilpailu 2-4 kesken ja välillä äiti uhkaa revetä…

  2. Ankka kirjoitti:

    Meillä taas tää jäläkikasvu on ihan erottomaton. Varsinkaan nuorimmainen ei päästäs isovelijeä kauaksi aikaa pois. Vappaapäivinä kestää noin 45min ja jo aletaan kyseleen, että eikö se isoveli koskaan tuu kottiin.

Sano toki jotain!