Munamankeli

Suvisuomi, välineurheilu1 Comment

Olet täällä:, välineurheiluMunamankeli

 

En ole erityisen urheilullinen, mutta pidän fillaroimisesta, siitä vauhdin huumasta jonka saa pelkillä reisilihaksillaan, tervaleppälehdon läpi kiemurtelevasta pyörätiestä ja mesiangervon tuoksusta. Tuppulaan verrattuna stadissa on hyvä pyöräillä; on pyöräteitä, lapset voi jättää mummolaan kuntolenkin ajaksi, ei ole liian lämmintä. Tuppulassakin voisi pyöräillä, mutta mukanani on yleensä liikaa jengiä, enkä voi välttää kuvittelemasta miltä perässä vedettävä lastenkärry näyttää sen jälkeen kun se on raahautunut kaksisataa metriä eteenpäin citymaasturin karja-aurassa. Omasta henkirievusta nyt niin väliä.

Kälyni mountain bike pöllittiin leikkimökistä, ja siksi olen ottanut tämänvuotiseksi kesäfillarikseni pikkubroidin Oivan. Pyörä kuuluu kategoriaan munamankeli, mutta jo renkaiden pumppaaminen paransi sen ajo-ominaisuuksia. Ulkokumit pitäisi vaihtaa ennen kun sisärengas pullahtaa lopullisesti ulos, ja ehkä putsata ja rasvata ketjut. Yritän nakittaa homman Automiehelle itselleen, jotta välttyisin likaamasta käsiäni.

One thought to “Munamankeli”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top