Audimies on tosimies

Audin myyntijohtajan höpinät naisihanteestaan ovat hupaisia, vaikken tien päällä keräämäni kokemuksen perusteella viisauden helmiä audimiehiltä odottanutkaan.

Kaikkihan olemme samaa  mieltä siitä että nainen on käyttöesine. Nyt on aika pohtia minkälaisia naisihanteita on muiden automerkkien suosijoilla:

  • Jotkut haluavat upeannäköisen lyylin, jonka pitämiseen menee omaisuus. Näille miehille suosittelen Ferraria.
  • Osa miehistä tahtoo eukon, joka vetää peräkärryä ylämäkeen hyytymättä. Kansanvaunulta löytynee joku dieselpeli tähän tarkoitukseen.
  • Vähään tyytyvää ja pieneen tilaan mahtuvaa arkivaimoa arvostava valitsee autokseen Toyota Yarisin.
  • Arkivaimoonsa kyllästynyt voi hankkia itselleen sunnuntairakastajattaren, jota vie sunnuntaiautollaan ajelulle. Huolestuttavaa sinänsä että puolison unelma on Triumph Spitfire, siksikin kun siitä puuttuu napiseva takapenkki.

Kommentteja ja autosuosituksia otetaan mielellään vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Audimies on tosimies”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Voiko akateeminen nainen valita puolisokseen vähemmän koulutetun miehen? Voi, mutta se vaatii mieheltä aivan helkkarin hyvää itsetuntoa. Lisäksi ns. uranaisen puolison täytyy vaimon ajanpuutteen vuoksi usein tinkiä “nuori, nätti, silittää mun paidat” -hoivafantasioista, mikä saattaa olla liikaa vaadittu jopa DI:ltä. Osa lääkärisnaisille sopivista lääkärispuolisokandidaateista ottaakin suosiolla vaimokseen hoitsun, tai vaihtaa akateemisen vaimonsa hoitsuun seuraavalla kierroksella. Vaikka tuskin niitä paitoja siltikään silitetään ennen viimeistä kutsua, ainakaan HUS:n työpaineilla. Ai niin, lääkäreillä on työtakki, ja paidansilitys on ymmärrettävästi ongelma autokauppiaille. […]Sano toki jotain!