sette

juhla, lapset3 Comments

Olet täällä:, lapsetsette

sette

Tuppulassa on jo vakiintunut tapa vuokrata lastenjuhlia varten erillinen tila, yleensä alun alkaen autotalliksi tarkoitettu puolikellari, jonne palkataan pelleksi pukeutunut ihmisraukka viihdyttämään villiintynyttä lapsilaumaa.

Koska lapset näyttävät riehaantuvan yhtä hyvin olohuoneessamme, olemme katsoneet aiheettomiksi sekä tilavuokran että klovnin palkkaamisen. Asunnon siivoaminen sellaiseen kuntoon että lasten vanhempia kehtaa sinne päästää – Tuppulassa siisteys- ja edustavuusstandardi on korkealla – teettää toki työtä. Seuraavana päivänä riittää että imuroi perunalastut nurkista ja pesee coca colan tahmaaman keraamisen laatan höyrypesurilla, ja nauttii vielä viikon ajan kalkinpoistoaineella kiillotetuista saniteettiposliineista, hanoista ja keittiön lavuaarista. Viimekertaisesta viisastuneena, tai koska taskussa on ylimääräinen viiskymppinen, tilaan pikkupizzat, lihapullat ja nakkirullat valmiina. Painuin kauppaan jo aamukahdeksalta. Ensi vuonna palkkaan siivoojan esiraivaukseen, kuka tietää? Siis, jos rikastun ja köyhtymästä lakkaan.

Seitsenvuotias alkaa olla jo oikeasti iso ihminen.

3 thoughts to “sette”

  1. Olipa hieno kakku!

    Meilläkin kohta taas 7-v synttärit edessä, huh. Ja lupasin Kolmoselle, että saa kutsua pikkukoulun koko 1-2 -luokan, se on kai noin 10 lasta kun yleensä rajana on ollut 5-6… no kai siitä selvitään.

  2. Paluuviite: Lastenkutsut |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top