Propagandaa

Sanoivat 14.30 uutisissa että Berluska on tänä iltana Porta a porta -lähetyksessä kehumassa hallituksensa ripeyttä huhtikuisessa Abruzzon maanjäristyksessä kodittomiksi jääneiden uudelleenasuttamisessa.

Katsojalukujen varmistamiseksi kilpailevat keskusteluohjelmat Canale 5:lla ja Rai3:lla on jätetty tänä iltana pois ohjelmistosta.

Minulla on kovalevyllä vielä neljä jaksoa TV-sarjasta Pako. Ettäs tiedätte. Voin mennä myös nukkumaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Propagandaa”
  1. Tuikku kirjoitti:

    Hauskaahan tässä on se, että huolellisesta suunnittelusta huolimatta ohjelmaa seurasi sitten n. 13 % katsojakunnasta. Illan katsotuin ohjelma oli vielä minun Italian aikanani saippuasarjoissa esiintyneen ei-niin-arvostetun näyttelijän tähdittämä tv-elokuva, eikä Rete4:on lähettämä ”Dirty Dancing” jäänyt kovin kauaksi Berlusconin katsojaluvuista. Television katsojalukutilastojakin tekevät näemmä Italiassa sitten kommunistit. 😉

  2. arkitehti kirjoitti:

    Ilmeisesti tylsien keskusteluohjelmien katsojat ovat keskimäärin vasemmalle kallellaan, ja muulle jengille riittää varieteeta toisilla kanavilla.

Sano toki jotain!