Päivän audimies

Tilanne: kuorma-auto saapuu työmaalle kiellettyyn ajosuuntaan ajaen, koska ei muutakaan kautta pääse. Kolmevitonen (onnittelut nopeasta urakehityksestä!) mies saksalaisen laatuauton ratissa joutuu peruuttamaan neljä ja puoli metriä, ja pysähtymään kolmeksikymmeneksi sekunniksi.

Tie vapautuu, mies painaa monon konehuoneeseen ja ampaisee kadulle jonka leveys on korkeintaan neljä metriä, jossa ei ole jalkakäytäviä, johon liittyvät kapeat sivukujat kymmenen metrin välein, joka päättyy risteykseen sadanviidenkymmenen metrin päässä.

Auton moottorin teho pitäisi jyvittää sen mukaan mitkä pisteet asennetestistä saa. Jotkut eivät yllä pisteillään edes ruostuneeseen munamankeliin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Päivän audimies”
  1. Sari kirjoitti:

    Uijjui,
    don’t get me started…

    Audimiesten esiintymistaajuus nàillà main on jotain kàsittàmàtòntà. Ei sità kestà.

Sano toki jotain!