Royal Mail

royalmailVarsikenkäkriisi Saapasmaassa on ratkennut.

Puolitoista vuotta kestäneen suruajan jälkeen Royal Mail toi verkkokaupasta Dr Martensin 1460 Vintaget, jotka todella ovat vähemmän muovisen tuntuiset kuin ne Tuppulan kenkäkaupassa olleet perustrendimartensit. Made in England. Kengän sisällä on vielä suutarinverstaan, parkitun nahan ja liiman haju.

Englannissa tehdyt kengät maksavat pari kymppiä enemmän kuin Thaimaassa valmistetut. Englantilainen duunari maksaa rutkasti enemmän kuin thaimaalainen kolleegansa. Puljulle, siis brändille, jää vähemmän voittomarginaalia. En halua lähettää kumpaakaan duunaria kilometritehtaalle. Ehkä pitäisi auttaa omiaan, ostaa italialaiset monot, tai Albaniassa tehdyistä osista Italiassa kasaan liimatut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Royal Mail”
 1. anonilli kirjoitti:

  Osta nahat ja tee kengät itse.

  • arkitehti kirjoitti:

   Ehkä kääntyisin mielummin suutarin puoleen. Mahtaisi ukkopaha yllättyä.

 2. Calendula kirjoitti:

  Blogissani on sinulle tunnustus ja haaste, jos haluat tarttua siihen!

Sano toki jotain!