älytaulu (hoi, älä jätä)

Suuret infrastruktuurit

Italian kouluihin kaavaillaan älytauluja liitutaulujen sijaan, ja koulukirjojen korvaamisesta e-kirjoilla puhutaan myös. Että kuka ne maksaa, ja minkälaiset e-kirjat. Ettei käy niin kuin laissa joka määräsi että liikkeissä tulee olla kassakone, joka täyttää seuraavat vaatimukset… oho, sama äijä lakia säätämässä ja Olivettin hallituksessa. Sattuuhan sitä.

Tuppulassa vielä odotetaan että peruskouluun saataisiin kouluruokailu, ja että raha riittäisi vessapaperiin.

(Älytaulu on kuulemma saatu, mutta ilman projektoria.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
5 Responses to “älytaulu (hoi, älä jätä)”
 1. ebruli kirjoitti:

  Meilla alytaulut jo ovat olleet parisen vuotta (jos oikein muistan), ja tosi hyva juttu:)

 2. jl kirjoitti:

  Esikoisen entisessä koulussa on älytauluja. Olen ymmärtänyt, että ne ovat täällä pikkupaikkakunnalla mahdollistaneet esim. lukiolaisten etäkursseja yhdessä lähiseudun muiden lukioiden kanssa (tuo ex-koulu on siis yläaste ja lukio samojen seinien sisällä, pieni sellainen). Sellaiseen hyvä, mutta tuskin ne joka paikkaan tarpeellisia ovat.

 3. arkitehti kirjoitti:

  Minäkin uskon että älytaulu on oikeasti kiva. Kun nyt saataisiin ensin se kouluruokailu ja vessapaperia (niiden järjestäminen on riippuvainen kunnan kassasta, joka on tällä hetkellä aika huonosti hoidettu).

 4. Pirita kirjoitti:

  Hei meillàkin odotetaan edelleen kouluruokailua ja eilen vanhempainillassa kuultiin ettà opettaja henk. koht. joutuu jakamaan vessapaperia jokaiselle lapselle tarpeen mukaan, niin ettà riittàisi edes toukokuun lopulle asti!

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] Virpi jatkaa häpeilemättä otsikkoani lainaavassa uusimmassa kolumnissaan ajattelevaiston, nykyälykköystön, kulttuuriälykkäiden […]Sano toki jotain!