Työvuorolistaa

Kun piparien leipominen oli mennyt niinkin kivuttomasti, päätin että ehkä pikkuleipiäkin voi tehdä. Mättävät säkkikaupalla Mulino Biancon keksejä, joissa on happamuudensäätö- ja paakkuuntumisenestoaineita joka lähtöön. Hyvä äiti leipoo. Minullahan oli sentään kymppi köksässä peruskoulun päästötodistuksessa.

Tein murotaikinan, johon lisättiin tummaa sokeria, suklaa- ja saksanpähkinärouhetta. Koko hoito tangoksi leivinpaperiin, ja jääkaappiin jähmettymään.

Vaan seuraavana aamuna olikin työvuorossa Paskamutsi: kaksi ensimmäistä pellillistä kärähti uunissa sillä väillä kun jälkikasvua piti pissattaa, lääkitä ja erotuomaroida. Seuraava erä jätettiin melkein raaoiksi, että keskiarvo olisi hyvä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Työvuorolistaa”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] annan itselleni anteeksi digilapsenvahdin käytön ja keskimäärin sopivasti paistuneet pikkuleivät, mutta lasten hedelmänsyönnistä tai pikemminkin -syömättömyydestä minulla on morkkis. Toki […]Sano toki jotain!