Pronti, partenza… via!


Alice ja Marco kilpailevan lentoyhtiön tamineissa, asianmukaisen lämpimästi pukeutuneina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
4 Responses to “Pronti, partenza… via!”
  1. Muru kirjoitti:

    Apua, ei kai juuri tänään. Nyt jo uutisissakin kehoitettiin välttämään autolla liikkumista yöllä ja vielä sunnuntainakin, kun on tulossa pahin lumimyrsky aikoihin. Antoivat myös pakkaspukeutumisohjeita telkkarissa, aika huolestuttavaa. Hyvää lomaa, toivottavasti pääsette ulos hankeen, ettei tarvi vain sisältä ihailla tuulen tuivertaessa kylmyyden luihin ja ytimiin asti.

  2. arkitehti kirjoitti:

    Ei me vielä olla edes lentokentän lähellä, ja vaihtoehtoisena suunnitelmana on että mennään jonnekin uimahalliin lillumaan :) Tärkeintähän on, että sitä lunta NÄHDÄÄN ja päästään kädellä koskemaan!

  3. Calendula kirjoitti:

    Hyvää matkaa ja nautiskelkaa talvesta! On sitten varmaan mukava palata pakkasista tänne alkavaan kevääseen, tänään jo havaitsin ensimmäiset krookukset. Me olemme saaneet tänä vuonna nauttia lumesta ihan tarpeeksi sekä Suomessa ja Italiassa, kevät saa tulla!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] leikkiä, ja melko todennäköisesti iso säkillinen käpyjä ajaisi saman asian, koska muutamaa mollamaijaa ja -mikkoa lukuunottamatta mikään ei näytä olevan kovin […]Sano toki jotain!