California Dreamin'

Koskapa ostin työkoneen lahjarahoilla, on oikeus ja kohtuus ettei sillä työtä tehdä. Ainakaan niin kauan kunnes olen saanut purkkiin tyydyttävän kymmenen minuutin kotivideoleikkauksen.

Hollywood, here I come! Tai Cupertino, Santa Barbara, Collemeto, Copertino

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “California Dreamin'”
  1. jl kirjoitti:

    Nostalgisia muistoja. Siis tietty tosta hyvästä musasta hyvät fibat mutta siis Cupertino – olin jo unohtanut koko paikan mutta nimen lukiessani muistin sen. Erään entisen työnantajani emoyhtiö sijaitsi siellä, ja kuinka monet kerrat siitä puhuttiinkaan sen vuoden aikana, jonka talossa viivähdin. Itse paikassa en tosin ole käynyt eikä sitä firmaakaan enää ole olemassa.

  2. Leena kirjoitti:

    Katsoin eilen lahja-DVD:ltä tuonnimisen romanialaisen filmin. Omalaatuinen.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] jokaisen omistamansa T-paidan, väittävät etteivät omaa sateenvarjoa saati kumisaappaita (ehkä Kaliforniassa?) ja laskevat kaikki kirjansa yhdeksi. Ämpäriä tai kattilaakaan tuskin […]Sano toki jotain!