Connecting People

Kotivideo-ohjaajan urani näyttää alkaneen lupaavasti, ja koska ensimmäisen projektin lopputulos oli varsin tyydyttävä siihen nähden että viimeksi olen leikannut kasimillistä joskus melkein neljännesvuosisata sitten, päätin että kaikki mini-DV:llä pölyyntyvät otokset täytyy saattaa pikimmin katseltavaan kuntoon. Harmi että videokamera on rikki. Rosabellan kamera toimii loistavasti, ellei lasketa pientä kauneusvirhettä että laitteen täytyy olla jatkuvasti kiinni verkkolaturissa. Eikä kumpaakaan kameroista saa piuhalla uuteen läppäriin.

Olen etsinyt piuhaketta FireWire-porttien ihmeellisessä maailmassa, kun niitä ei ilmeisesti ole yksiselitteisesti nimetty ja piuhakaupan myyjäkin on vain töissä täällä. Turhauttavaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Connecting People”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] podcasteja ladattuna palvelusta josta jo nyt maksan, 36,53G editointia odottavaa mini-DV:ltä siirrettyä omaa videomateriaalia ja 39,31G omaa valokuvamateriaalia. Kolmeen viimeiseen kategoriaan Teostolla […]Sano toki jotain!