Osapäiväparatiisi

Aamuvarhaisella töihin, lounastunniksi tai iltapäiväksi rannalle. Lapsirakkaat mummun hoidossa aamupäivän.

Kokopäiväinen lomailu saa vielä odottaa, kun insinöörien ja arkkitehtien eläkekassa pitää veistä kurkullani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Osapäiväparatiisi”
  1. Vera A. kirjoitti:

    Haa, vihdoin ehdin lukemaan tätä blogiasi yli viikon tauon jälkeen, on ollut perhettä koto-Suomesta käymästä. Mokkulan kanssa nettiyhteys on niin turhauttava, että teen tähän yhteiskommentin kaikista kesäkuun jutuista ja kommentoin samalla siihen anonyymipostaukseen, johon en silloin ehtinyt osallistua: eli nauran täällä aina ihan kippurassa postauksillesi, kirjoitustyylisi muistuttaa (mutta älä huoli, ei liikaa, vaan sinulla kyllä ihan oma tyyli) ihanasti Hotakaista ja Tervoa ja vielä kun tiedän, mitä nuo monet hienovaraiset viittaukset Italian kulttuuriin tarkoittavat (tuo cocco-bellon myyminen rannalla oli huippu), niin lukemisen jälkeen poskiin aina sattuu. Eli jatka vaan samalla tyylillä, tosin uteliaana ihmisenä tykkään hurjasti myös perhe-elämän tirkistelystä ja joku soma perhepotretti olisi poikaa, hah hah hah haaa… 😀

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] kolmen kassin karavaani taittaa matkan polttavan erämaan halki parkkipaikalta henkilökohtaiseen paratiisiimme. Perille saapuessa merenalaisista lähteistä kumpuava jääkylmä vesi tarjoaa kaivatun […]Sano toki jotain!