Arkkitehtuuri-etnografiaa

Viimeinenkin puuttuva lupalappu on omakätisesti toimitettu opinahjon kirjastoon ja jatko-opinnäyte on nyt reilun vuoden viiveellä kokonaisuudessaan luettavissa TKK:n, pardon, Aalto-yliopiston sähköisissä julkaisuissa. Seuraa mainospuheenvuoro:

Huovisen lisensiaattityö on innostunut arkkitehtuurietnografinen kuvaus yhdestä Euroopan eteläisimmästä maakunnasta ja sen historiallisista kaupungeista. Työn kirjallinen ilmaisu on elävää ja taidokasta, ja välillä kirjoittajan subjektiivinen ote ja lennokkuus vievät voiton itse tutkimuksesta. Oma havainnointi ja havaintojen kuvaus ovat erinomaista, niitä sävyttää kriittisyys, mutta teksti on huumorilla höystettyä. Huovisen tutkimuksella on monia ulottuvuuksia, ja ennen muuta se on elähdyttävä lukukokemus. (Kaisa Broner-Bauer, AU 4/2010)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
5 Responses to “Arkkitehtuuri-etnografiaa”
 1. Katja kirjoitti:

  Hei mahtavaa! Onnittelut! :)

 2. anumorchy kirjoitti:

  Opinnaytteesi tuntuu oikein mielenkiintoiselta. Aion lukea!!
  Ja onnittelut tietysti!

 3. sirokko kirjoitti:

  Onnittelut! Kävin jo selailemassa, mielenkiintoiselta vaikutti, kirjoitustyylikin mukavan kevyt. Pitää perehtyä tarkemmin ajan kanssa.

 4. jl kirjoitti:

  Onnea! Vaikuttaa mielenkiintoiselta, pääsee myös minun lukulistalleni.

 5. Leena kirjoitti:

  Onnea ja hyvää kesää!

Sano toki jotain!