Syötteenlukija

Leikin aamusella uudella lelullani laittamalla muutaman lempiblogini syötteet Mailiin, mutta samalla huolestuin siitä miten lempiblogaajani nyt tietää että sivulla on käyty, kun ei ole. Postaukset tulevat kokonaisena luettavakseni ellei niitä ole pätkitty, enkä oikeastaan pidäkään lue lisää -katkaisuista, vaikka ne toisaalta komistavat tilastoa ja tarjoavat potentiaaliselle lukijalle paljon houkuttavia otsikoita etusivulle. Ammattimaista toimintaa, ja sinällään kunnioitusta herättävää.

Viime aikoina olen hallinnut tarjontaa Blogilistan avulla, ja sitä ennen minulla oli syötteet Firefoxin suosikeissa. Todennäköisesti Safarissakin on sama palikka, mutta en ole vielä vaivautunut tutkimaan asiaa sen syvällisemmin.

Klikkausten määrä on rakkauden mitta, onhan? Miten seuraatte suosikkejanne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
8 Responses to “Syötteenlukija”
 1. BerlinBat kirjoitti:

  Google readerillä mennään joten en yhtään tiedä näynkö klikkaustilastoissa.. Tykkään siis silti kovasti, vaikka klikkaankin yleensä vain kommentoidakseni, eli laiskahkosti.

 2. Noora kirjoitti:

  Mäkin luen sinun ja monen muunkin blogia google readerin avulla. Ihan parasta, kun näkee kaikki päivitykset samasta osoitteesta :)

 3. Riikka kirjoitti:

  Minä luen blogeja blogilistan kautta. Olen merkinnyt seuraamani blogit omiin suosikkeihin ja aina klikkaamalla sitä näen kun lemppariblogit ovat päivittyneet. Erittäin kätevää.

 4. Stazzy kirjoitti:

  Google readerilla seuraan suosikkejani, ja sitäpaitsi mulla on niin fiksu blogi, että se osaa laskea myös RSS-lukijoiden ”iskut”. 😉

  Blogilista on turhauttava, turhaa klikkailua, ja sitäpaitsi muutamat seuraamistani eivät listalla ole ollenkaan.

  • arkitehti kirjoitti:

   Ulkosavolainen on askeleen edellä muita, kuten nuorison kuuluukin olla 😀 Osaisitko selittää tuon rautalangasta vääntäen, niin että kykenisin samaan kun ja jos muutan omaan osoitteeseen?

 5. -s- kirjoitti:

  Minà olen aivan ullakolla noissa lukutavoissa. Huomaan oman listani pàivittyvàn vàlillà huonosti (bloggerin joku oma lukijajuttu) google readerista en ole ikinà kuullutkaan. Olisikohan jo minunkin aika tutustua noihih…saattaisi helpottaa omaakin lukemista.

 6. Napaulina kirjoitti:

  Mä luen blogilistan ja vuodatuksen oman seuraamisjutun kautta. Toimii ihan hyvin, mutta joskus blogilista väittää jonkun blogin päivittyneen monta kertaa, vaikka se päivityyikin vaan kerran. Toisaalta kaipaisin myös sellaista, että näkisin kaikki päivitykset siitä kun viimeksi kävin lukemassa. Eli varsinkin kesällä meinas jäädä moni postaus lukematta, kun blogilista näytti vaan sen viimeisein ja piti itse muistaa tarkistaa kaikki.

 7. arkitehti kirjoitti:

  Google on kyllä mahdollisesti ymmärtänyt ihan kaiken, kun saa postit ja suosikit ja lempikirjat ja kartat kaikki samaan paikkaan. Olen ryhtynyt lähettelemään tärkeistä sposteista kopioit itselleni gmailiin, sillä jos google menisi nurin niin pienin huolenaiheeni olisi mailien katoaminen 😉

Sano toki jotain!