S. Lucia

arki, Blogi, joulu1 Comment

Olet täällä:, Blogi, jouluS. Lucia

Totesin että kirjallinen matka Molempain Sisiliain Kuningaskunnassa on tässä saumassa liian kunnianhimoinen aihe joulukalenteriin: kirjallisia lähteitä oli (kotona) nihkeästi, eikä (juuri) kukaan kommentoinut. Jääköön tältä erää; palaan matkalle tulevaisuudessa.

Lucian päivänä teimme jälleen kerran perinteisiä lussekatteja. Koska pyhimyksen toimenkuvaan kuuluu eriasteisista näkövammoista kärsivien sekä silmälääkäreiden suojelu, oivalsi tytär tehdä pullataikinasta rillit, jotka ansaitsivat tulla ikuistetuiksi.

Kotona on siirretty seiniä, leikattu kalkkihiekkakiveä ja siporexia, levitetty tasoituslaastia. Olemme muuttaneet uuteen makuualkoviin ja luovuttaneet makuuhuoneen pikkuväelle. Anoppivainaan muovikuusi on tuotu varastosta ja koristeltu perheenpään pikkumaisen päällepäsmäriyden säestämänä. Seimi on lähes esittelykunnossa.

One thought to “S. Lucia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top