S. Lucia

Totesin että kirjallinen matka Molempain Sisiliain Kuningaskunnassa on tässä saumassa liian kunnianhimoinen aihe joulukalenteriin: kirjallisia lähteitä oli (kotona) nihkeästi, eikä (juuri) kukaan kommentoinut. Jääköön tältä erää; palaan matkalle tulevaisuudessa.

Lucian päivänä teimme jälleen kerran perinteisiä lussekatteja. Koska pyhimyksen toimenkuvaan kuuluu eriasteisista näkövammoista kärsivien sekä silmälääkäreiden suojelu, oivalsi tytär tehdä pullataikinasta rillit, jotka ansaitsivat tulla ikuistetuiksi.

Kotona on siirretty seiniä, leikattu kalkkihiekkakiveä ja siporexia, levitetty tasoituslaastia. Olemme muuttaneet uuteen makuualkoviin ja luovuttaneet makuuhuoneen pikkuväelle. Anoppivainaan muovikuusi on tuotu varastosta ja koristeltu perheenpään pikkumaisen päällepäsmäriyden säestämänä. Seimi on lähes esittelykunnossa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “S. Lucia”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] yritän pysyä sen tasalla. Kuten että lapsella olisi huone (kulttuurisidonnainen vaatimus). Että molemmilla lapsilla olisi huone. Että molemmilla lapsilla olisi isompi huone sekä säilytystilaa peleille, leluille, […]Sano toki jotain!