Prenikoita ja tunnustuksia

Sain tämän tunnustuksen La Dolce Vitan Veralta, totta puhuen yli viikko sitten. Oli vaikea vastata.

Tarkoitus on tehdä seitsemän tunnustusta ja antaa vahingon, siis tunnustuksen, kiertää 15 blogissa…

 1. Olen aina inhonnut koululiikuntaa, mutta siitä huolimatta en suuremmin järkyttyisi jos joutuisin kylmiltäni polkemaan yksivaihteisella munamankelilla viidenkymmenen kilometrin matkan. Satanenkin menisi myötätuulella ja tasamaalla. Öhm.
 2. Olen kaikkiruokainen, mutta pinaattikeitosta en pidä. Ehkä pitäisin, jos tekisin sen itse. En edes viitsi edes kokeilla, koska lapset eivät kuitenkaan söisi.
 3. Jos minun pitää valita Marie Clairen ja Quattroruoten välillä, valitsen jälkimmäisen.
 4. Tyynyni alla on kankainen nenäliina, mielellään silitetty.
 5. En opiskellut yläasteella ATK:ta enkä ylimääräisiä kieliä saati teknistä piirustusta lukiossa, koska uskoin että myöhemminkin kerkiää.
 6. Suosikkilyijytäytekynäni on 0,9. Siihen sopiva lyijy on harvinaista, mutta totta puhuen en käytä lyijykynää juuri mihinkään.
 7. Kirjoitan kauppalistan käytetyistä kirjekuorista revityille lapuille, jotka käyn repimässä suoraan paperinkeräyskorista.

Tunnustukseni saavista blog(g)aajista moni on jo osallistunut haasteeseen, ja listalleni pääsevät: StazzyProject Mama, Keksi, Sirokko, Piilomaja, La Dolce Vita, Kaikki tiet vievät Roomaan, Tiramisua Milanossa, Virtaavat ajatukset, Koti kanaalin varrella. Uudempia tuttavuuksia ovat Kotona ja maailmalla, Uusi osoite Fort-de-France, Martinique, Hasta la vista. Lupaan bonuksena etsiä itselleni kaksi ihan uutta suosikkiblogia hiipuneiden Hujan Hajan ja Marian maalla -blogien sijaan: vinkkejä otetaan vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
8 Responses to “Prenikoita ja tunnustuksia”
 1. Sirpa kirjoitti:

  Tunnustan osittain tuon kohdan 7 myös minä:-) Kirjoitan kauppalaput sekä myös viestit jälkikasvulle kaikenmaailman jämäpapereille, mainoslappusille ja kirjekuorille. Siis puhtaan paperin käyttö tähän tarkoitukseenhan olisi silkkaa tuhlausta:-)

  Niin, ja kiitokset tunnustuksesta:-)

 2. sirokko kirjoitti:

  Kiitos! Kieh kieh, vastasin tuohon just pari postausta sitten pyytämättäkin, kerrankin ajoissa!
  Nostan hattua rahkeillesi ja ekologisille kauppalapuillesi.

 3. Hasta la vista kirjoitti:

  Meksiko kiittää! Häpeissäni kyllä tunnustan pitäväni (koulu-)liikunnasta, pinaattikeitosta, Marie Clairesta ja 0,5:n lyijystä. Paperinkeräyksestä haaveilen (varmaan vuosia tästä eteenpäinkin, sen jälkeen kun ekohippi suomalaisen aloittesta laitetusta keräysastiasta löytyi naapurin koiranpaskat; ”Eikö tämä ollut se ekoroskis?”) . Nenäliina kyllä on tyynyn alla. Paperisena ja ryppyisenä.

  • arkitehti kirjoitti:

   Täällä Tuppulassa kukaan ei kyllä ikinä ole laittanut koiranpaskaa minkään valtakunnan roskikseen 😀

 4. Stazzy kirjoitti:

  Kiitän!
  Ja suosittelen ulkosuomalaisia Kyllikki Villan jälanjäljissä, alias Pullopostia 7 Meren Takaa -blogia.

 5. Uusi Aamu kirjoitti:

  Jostain syystä meillä riittää niitä revittäviä kirjekuoria ihan kotonakin..valitettavasti. Täällä Japanissa muuten on kierrätys aika tehokasta.

 6. violet kirjoitti:

  Suosittelen Unkuri -blogia. Löytyy worldpressistä.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] Arkitehti heitti minua prenikalla jo jokin aika sitten. Vastaanotan sen ilahtuneena ja tunnustan edes jotain sinne päin, kuten prenikan ehdoissa taidetaan odottaa minun tekevän. Siis seitsemän tunnustusta ja prenikka kiertoon – jälkimmäisestä kuitenkin lintsaan tällä(kin) kertaa. Ota haasteesta koppi, jos sinusta tuntuu siltä! […]Sano toki jotain!