Home sweet home

Italiatar oli saanut kummisedältään Arkkienkeliltä lahjaksi saksalaiset luomuakvarellit, joiden arvatenkin antroposofisessa pakkauksessa kerrottiin pigmenteissä käytetyn luonnonvärejä. Yllätykseni oli suuri, kun päivänä eräänä löysin akvarellit homehtuneena kaapista. Myös IKEAn puinen kaulin keittiön vetolaatikossa oli homeessa, ja samaa kasvustoa olen häätänyt pashamuotista.

Home tykkää Marimekon kankaista erityisesti ja puuvillasta yleensä, kaikesta maidon kanssa kosketuksissa olleesta, tietyntyyppisestä parkitusta nahasta, mustasta markiisikankaasta ja käsittelemättömästä puusta. Kyseessä lienee jokin ilmankosteusjuttu, mutta kosteudenpoistolaitteeseen investoimista odotellessa crocsit ja polyesterifleece ovat näissä oloissa hip ja pop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Home sweet home”
  1. Stazzy kirjoitti:

    Jep, home on.
    (Been there done that.)

    Ei kai siinä muu auta kuin läträtä javelin kanssa, niin uimahallille kuin se haiseekin.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] ja pakkaan kaiken tiiviisti, sillä muuten näkkileivät lässähtävät ja kaikkialla kasvaa home, ainakin mustassa nahassa, mustissa puuvillatekstiileissä, kirjoissa, käsittelemättömässä […]Sano toki jotain!