Kiitti Virpi

Uuden Mustan Katja kirjoitti uusia juttuvinkkejä yhteiselle lempikolumnistillemme. Virpin juttuja lukiessa on aina olemassa riski että vakaumuksellinen kyytönsyöjä vetää geeniperimältään uhanalaisen itälaatokkalaisen härkäpavun (luomuna) otsaonteloon asti. Vaikka täytyyhän elistit pistää johonkin ruotuun ja riviin, sillä tiedä mitä seuraavaksi vaativat, tuulipukukansan verovaroista maksettua luomusynnytystä vissyveteen ruotsinkielisen kätilön ja valaanlaulun säestämänä? Kele.

Välillä Virpi osuu naulan kantaan. Menneiden haikailu on sairaus (vaikka toisinaan vanhassa on vara parempi, eikä ainakaan rakennuspuolella ole tehty mitään kelvollista saati kestävää sitten 1950-luvun jälkeen). Henry Laasanen voisi välillä käydä vonkaamassa joltakin lyyliltä joka ymmärtää poikaystävän ja lounassetelin välisen eron. Duunarit eivät ole yhtä mediaseksikkäitä kuin pörröinen kuutti tai suurisilmäinen nälkään kuoleva lapsi kaukomaalla.

Käytän tilaisuutta hyväkseni julistaakseni koko interwebbille että vaikka lisäainesekoiluni saattaa mennä pitkälle foliohattuhippiyden puolelle, niin en silti edelleenkään syötä jokapäiväisesti mitä tahansa skeidaa mun täysimetetyille erityislahjakkaille luomupalleroilleni. Ja että keskittymiskyvyn puutekin on erityislahja, niin kuin Jani Kaaro ihan sanomalehdessä kirjoitti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Kiitti Virpi”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Virpi Salmea ottaa päähän Steve Jobs, tai Steveä hypettävät. Jobs uskoakseni ei elinaikanaan kuullut Virpi Salmesta mitään. Minulle taas Virpin kolumnit ovat elämän suola. […]

  2. […] parasta ansaitsevalle pumpernikkelilleni ei mitään geneeristä mp3-soitinta osteta!) tekstiksi Kiitti Virpi. Ihan vaan sisäpiirin […]

  3. […] Lempikolumnistini Virpi jatkaa häpeilemättä otsikkoani lainaavassa uusimmassa kolumnissaan ajattelevaiston, nykyälykköystön, kulttuuriälykkäiden konetyhmien ja apple-käyttäjien vihaamista. Olen innostunut siitä kuinka samalla aaltopituudella olemme, vaikkakin ihmettelen yhä mitä pahaa vajaan kymmenen prosentin vähemmistö on Virpille tehnyt. Tyhmien vapaa mellastus internetissä on järkyttänyt minua jonkin verran, eli kuulun kaiketi parjattuun ajattelevaistoon. Toisaalta olin itsekin tuohtunut Umberto Econ sähkökirjakriittisyydestä, joten jotain minullakin on hampaankolossa päreen valossa sulkakynällä paheksuvia mielipiteitään papyruskääröihin kirjoittavaa intelligentsiaa vastaan. […]Sano toki jotain!