Takapenkki

Kodinmenojen Excel-kakkuja piirrellessäni huomasin ilokseni, että auto on maksettu takapenkkiä myöten. Vain tavaratila kuuluu vielä pankille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Takapenkki”
  1. Pirpana kirjoitti:

    Hei ja onnea:-) Me ostetaan varmaan aina sellaisia ritsoja, että ne pitää vaihtaa toiseen, ennenkuin ollaan edes noin pitkällä maksuissa. Eli velkaa velan päälle. Vaan ehkä mekin joskus päästään tuohon tilaan:-)

    Asuntolainan tilaa en hirveä edes ajatella. Ollaan maksettu sitä kohta 5 vuotta ja tuntuu, ettei se lyhene mihinkään. joskus iskee epäilys, että kuinka ihmeessä se hupenee kokonaan siinä 15 vuodessa, mutta kaipa ne viisaat pankkitädit ovat sen oikein laskeneet. Onneksi asunto ei ”kulu” samaan tahtiin, kun meidän autot, muuten oltaisiin lirissä.

    Aurinkoista äitienpäivää!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] lähtökohdat ovat jopa paremmat kuin aikaisemmin: minulla on palkka täksikin vuodeksi, autosta kuuluu pankille enää takapuskuri, vuokraisäntä ei käy enää kuukausittain perimässä saataviaan, lähinnä […]Sano toki jotain!