Tupakkatauko

Minähän en polta tupakkia, mutta koska en tunne ketään joka olisi suoranaista köyhyyttään lopettanut tupakanpolton, niin olen päättänyt aloittaa.

Koska tupakka haisee ja on lisäksi epäterveellistä, pidän virtuaalisen tupakkatauon. Käyn tiputtamassa säästöpossuun, kuvan kaltaiseen aitosalentolaiseen furoneen, yhden euron kerran päivässä. Kun kessuttelukuntoni tästä kasvaa, aion nostaa pottia. Tavoitteena olisi polttaa kokonainen aski päivässä, se tekee kaksikymmentä kertaa kaksikymmentäsenttiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Tupakkatauko”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Pravdan viimeviikkoisen artikkelin mukaan yli 60 prosentilla suomalaispareista on erilliset pankkitilit ja vain 15 prosentilla yksi yhteinen tili. Vain arvailen millaisia tilejä on jäljelläolevilla 25 prosentilla: meillä on yhteensä viisi, plus lasten postisäästökirjat. Ja säästöpossu. […]Sano toki jotain!