Palkollinen

Mies on ollut palkollisena kohta kuukauden.

Toisen alaisena työskentelyssä on se metka puoli, että työnantaja yleensä edellyttää täsmällisyyttä töihintulossa ja joustavuutta kotiinlähdössä.

Joskus lukemassani antropologisessa artikkelissa kerrottiin Espanjan tummien työllistymisestä ja mikroyritysten yleisyydestä ko. väestön keskuudessa. Porukalla oli lukemani perusteella kulttuurisia ongelmia työnantajan auktoriteetin kanssa, ja ihmekö tuo jos käsketään kyykkyyn, heittämään voltti taaksepäin ja viheltämään samalla Säkkijärven polkkaa.

Allekirjoitan Espanjan tummien asenteen, miehelle sanon että koeta kestää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Palkollinen”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] tarpeeksi kauan on tehnyt töitä pakko- tai näennäisyrittäjänä saattaa luisua elämäntapayrittäjäksi. Sama ns. normaalista työelämästä vieraantuminen uhkaa myös prekariaattia. On syntynyt […]Sano toki jotain!