Hoppu

Aalto-yliopiston opiskelijat olivat viikon pitämässä workshoppia Tuppulassa. Kiirettä on pitänyt; nyt studio on tyhjä ja hiljainen, ja työpöydällä on kasassa kaikki se minkä olen siihen pinonnut Street Life -seminaarin, kunnallisvaaleista johtuneen pakkoloman ja workshopin aikana.

Kalenteri näyttää kahdeksaa päivää armonaikaa kaiken selvittämiseen ennen Suomeen lähtöä. Jos blogissa on hiljaista, niin siihen on olemassa selitys.

Kuva: Laura Orelman aukioanalyysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Hoppu”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. 2011 : Arkitehti kirjoitti:

    […] Kiireisen kesäkuun lopulla lensin Suvisuomeen. […]

  2. […] Tuppulaan palatessani luen että puolitoista vuotta sitten järjestämämme workshopin tulokset ovat olleet suurena apuna ja inspiraation lähteenä aluerahoitetussa kaupunkikeskustan […]Sano toki jotain!