Checklist

Uskon ja toivon erilaisten to do -listojen auttavan asioita oikeaan suuntaan. Tänä aamuna saapui – viimeinkin – maanantaista saakka odottamani sähkömies, joka porasi johdonmentävän reiän kotimme etupatiosta työhuoneeseen. Seinän paksuudeksi vahvistettiin silmämääräisesti mitatut kahdeksankymmentä senttiä. Jo eilen roudasimme iltapäivän helteessä Italian johtavan autolehden Quattroruoten IKEA-testin voittaja-autolla kolme takakontillista laatikoita uuden studion nurkkiin seisomaan, duunarien riesaksi.

Veden saamiseen riittää kolmekymmentäsenttinen putkenpätkä, jolla mittari yhdistetään kiinteistön verkkoon. Kääntynen asiassa hoviputkimieheni, eurokirurgi Francescon puoleen.

Sähkölaitoksen mittari makaa edelleen lattialla eteisen nurkassa. Edellisen omistajan ”odotushuoneeksi” laittama kipsilevyinen tuulikaappi saa väistyä, koska muuten huoneeseen ei aurinko paista tahi kuu kumota. Kipsilevyn moukaroimiseen ei vaadita erityispätevyyttä, mutta vaivaa siitä kuitenkin on, ja jatkokäyttöön soveltumatonta materiaalia joudutaan kärräämään kaatopaikalle. Purkutyön saa luvan tehdä halvimman tarjouksen esittävä rappari, maalari tai kipsilevymies, joka kelpuuttaa osamaksuksi boksista vapautuvan liukuoven kehikoineen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
4 Responses to “Checklist”
 1. Stazzy kirjoitti:

  Tosiaan, post-it :)

  Mutta jotenkin tuo koko remontoimishomma kuulostaa hyvin samalta kuin tälläkin puolella rajaa.

  Siinä voi vaikka kuunnella Leevi & the Leavingsia aikansa kuluksi.
  http://youtu.be/zoKDCoUr0qo

  • arkitehti kirjoitti:

   Olen vakaasti sitä mieltä että keltainen on post-itin oikea väri. Muut sävyt ovat kikkailua.

   • Stazzy kirjoitti:

    Tosin, minulle annettu keltainen lappu oli vääränkeltainen. Semmoinen kirkas, kananpoikaan vivahtava.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. Studio : Arkitehti kirjoitti:

  […] olen siirtynyt kotona tehtävien muutos-, korjaus- ja huoltotöiden post-it-lappuun, joka on pitkä. Pahoittelen […]Sano toki jotain!