Olet täällä:, Blogi, meemit, Oma napaInventaario

Vastaan Miian haasteeseen, johan edellisestä käsilaukkuinventaariosta on kulunut yli vuosi. Koska m-mekon olkalaukkuni on kauhtunut ja rispaantunut vallan säädyttömään kuntoon, käytän tällä hetkellä käsilaukkuna kierrätyskankaasta naisvankilassa ommeltua kangaskassia, joka paremman puutteessa saa mennä. Muutaman vuoden vastaanpyristelyn jälkeen ostan jälleen haalistuvan ja kalliin markiisikangaslaukun, koska en ilmankaan osaa olla.

Kassista löytyy:

 • luuri Vanhassa Raumassa sijaitsevasta taidekäsityökaupasta ostamassani puhepussissa; kuulokkeet
 • scuola maternan lounasseteleitä
 • kuitukärkikynä
 • lompakko (Lumi Lasipalatsin designmarkkinoilta)
 • nenäliinat: milloin en niistä allergiasta johtuen, olen muuten vaan vilustunut
 • viimevuotistakin enemmän avaimia, sillä entinen vuokraisäntä ei ole vielä halunnut omiaan takaisin, mutta saattaa tulla piazzalla vastaan päivänä minä hyvänsä
 • henkkarit
 • ostoskassi

Viimevuotiseen inventaarioon verrattuna kassista puuttuvat mm. kuksa (piazzan suihkulähde on ollut epäkunnossa jo vuoden), usb-tikku (toimisto ja koti ovat samassa verkossa, kun taas tikku on täynnä piirrettyjä), rukousnauha (roikkuu keittiössä), moleskine (teen muistiinpanoja kännykkään).

Haastan laukkumeemiin käsilaukun kannalta haastavaa vaihetta elävän Project Mama -blogin kaiman, ulkosavolaisen Stazzyn sekä Piilomajan Violetin, jolta toivon taiteellista, sumeaa ja hieman vinoon tiltattua näkemystä aiheeseen, kun omani oli nyt tällainen teknis-analyyttinen.

8 thoughts to “Inventaario”

 1. Noteerattu ja taidokkaasti kännykällä kuvattu.
  Eli vastaan lähiaikoina.

  Onpas sulla vähän tavaraa mukana. 😮

 2. Vau miten pelkistetty ja funktionaalinen sisältö ja toki laukukkin. Itse vaihdoin laukkua pari viikkoa sitten kun torilta ostettu piraattikassi ei 2 vuoden pohjolan pakkasista toipunut kuin hetkellisesti appisuutarin osaavissa käsissä. Ensimmäisellä viikolla löytyivät laukusta helposti kaikki oleellinen eli lompsa, avaimet, känny ja nenäliinapakkaus. Valitettavasti syksyn runnellessa pohjolaa on kerrospukeutuminen taas in ja heti sateenvarjon jälkeen on laukkuun kerjäätynyt erinäisiä vaatekappaleita, sekä virka-aikaan hoidettavien asioiden muistiinpanoja ja tietysti aamun pikaehostustarvikkeet liikennevaloissa esiin kaivettaviksi. Arvokas kannettava kapine kulkee lisäksi erillisyksikkönä Alkon puhkikuluneessa kierrätyskassissa. Siis kelien vetistyessä entisestään ( juuri nyt E-Suomea murjoo vuosisadan syysmyrsky huomisen lööppejä lainatakseni) otetaan vastaan ehdotuksia hyvistä, halvoista läppäriveskoista/repuista, jonka uumeniin mahtuu mutta ei häviä erinäistä pikkukamaa (avaimet löytyisivät heti ovella kaatosateessa seistessä tai nenäliina ennen kuin räkä olisi poskella tai maskarat laitettuna ennen vihreitä). Pieni koko ja jonkin sorton tyylikkyyskään ei olis pahitteeksi varsinkin jos sen voi ostaa netistä.

  1. Jaaha, ja juuri eilen kyllästyin tuohon kassiin kun mikään ei ollut paikallaan, ja lykkäsin kaiken m-mekon kohtuuttoman suureen olkalaukkuun, joka siis nyt on sivulokeroitaan lukuunottamatta tyhjä 🙂

   Lyhyt välimatka kodin ja työpaikan välillä vähentää kyllä kaikenlaisen tavaran raahailutarvetta, ja esimerkiksi sateenvarjosta on varakopioita kotona, studiolla ja taitaa olla yksi auton takakontissakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top