Äänekäs fundamentalistivanhempi täällä, päivää

Pravdan kolumnisti Virpi Salmi kirjoittaa taas meidän perheestämme:

Fundamentalistivanhemmuuden tärkeimmät opinkappaleet ovat mahdollisimman pitkä imetys (check), kaikkien perheenjäsenten nukkuminen samassa sängyssä (check), lapsen kuljettaminen kantoliinassa (check) sekä kotihoito (check).

Kotihoidon suhteen vähän töppäsin, sillä nuorempi herranterttu pääsi (joutui) päivähoitoon parkkiin jo puolitoistavuotiaana: toiminta hoivatyhjiön aiheuttaman kysynnän paikkaamiseksi syntyneessä yksityisyrityksessä ei ollut huippuvirikkeistä, mutta toisaalta kotona olisi voinut olla vielä vähemmän virikkeitä tarjolla. Kiistassa koti- ja päivähoidon välillä olen itse sitä mieltä että kodit ovat erilaisia ja samoin hoitopaikat, ja minulla ainakin siinä kohdassa oli takki tyhjänä.

Olen sen verran huvittunut Virpin sodasta caffèlattea siemailevaa tiedostavaa intelligentsiaa vastaan, etten jaksa kolumnista edes tuohtua, korkeintaan hetken ajan mietin pitäisikö minun sittenkin kaiverruttaa täysimetetylle erikoislahjakkaalle luomupallerolleni tilattavaan iPod Shuffleen (sillä minun vain parasta ansaitsevalle pumpernikkelilleni ei mitään geneeristä mp3-soitinta osteta!) tekstiksi Kiitti Virpi. Ihan vaan sisäpiirin iloksi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Äänekäs fundamentalistivanhempi täällä, päivää”
  1. maijanmaja kirjoitti:

    Voi apua! Nelinkertainen fundamentalistiäiti täällä pari viikkoa blogiasi seuraillut, Piilomajan kautta löysin. Mainioita juttuja Sinulla. :)

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] pidän silti onnistuneena provosointina sitä että haukuttuaan kyytönpurijat, fundamentalistivanhemmat ja näiden täysimetetyt erikoislahjakkaat luomupallerot, apple-käyttäjät ja ajattelevaiston […]

  2. Sigg : Arkitehti kirjoitti:

    […] ikinä perille. Ehkä joskus ostan oman juomapullon itsellenikin. Kenties. Mutta toistaiseksi, vain parasta […]Sano toki jotain!