Kolikkopesula

20120128-155926.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
5 Responses to “Kolikkopesula”
  1. Luoja… viiltävää tyylikkyyttä, toiminnallisuutta.. ah! Kuvassa on hauska rytmi, johon poikittain oleva viimeinen kone tuo jännitettä, sen luukkukin on mukavasti erilainen. Rytmiä tuo mukavasti myös lattian vinoruudutus. Värimaailma on todella upea (rosteriteräs on viiltävän täydellinen materiaali), ikkunaseinän pyykkäritarra tuo mukavan lisämausteen tähän. Koneiden pyöreät luukut ovat suorastaan huumaavan kauniit ja luukun kahvat ovat parhaat mahdolliset, ihana kuva. Rakastan pesuloita ♥

  2. Ikku kirjoitti:

    Maailman yksi ihanimmista keksinnöistä. Meilläkin koiikkopesulat saapuivat kaupunkiin viimevuonna. Ahkerasti käytössä suuri kuivausrumpu!!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] jäämistöstä kasaan kaikenlaista tarpeellista, kuten untuvapeiton (kävin pesemässä sen kolikkopesulassa, ja vasta pesun jälkeen totesin sen omituisen mittaiseksi skandinaavisiin pussilakanoihin), […]Sano toki jotain!