Köyhän miehen IKEA

Olemme jatkaneet raivaustöitä anoppilassa. Koska polttoaine on nykyään niin kallista, mikäli sitä saa lainkaan, olemme päättäneet toistaiseksi lykätä toiviomatkaa IKEAan. Sen sijaan olemme raapineet jäämistöstä kasaan kaikenlaista tarpeellista, kuten untuvapeiton (kävin pesemässä sen kolikkopesulassa, ja vasta pesun jälkeen totesin sen omituisen mittaiseksi skandinaavisiin pussilakanoihin), kirjoituspöydän, jalkalampun olohuoneeseen, laseja (snapsilaseja, on the rocks -laseja ja puolipitkiä laseja Cynarin juomiseen), pahvisen matkalaukun täynnä vanhoja valokuvia…

Että mikäs tässä shoppaillessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
One Response to “Köyhän miehen IKEA”
  1. PP kirjoitti:

    Heh, vast’ikää oli maikkarin tyylivarkaissa juttua pussilakanoista, ja kuulemma peitot ja tyynyt tuppaa oleman eri koko maasta riippuen, joten pussilakanoita ei (kuulemma) kannata reissuilta ostella 😀

Sano toki jotain!