Sängyssä Obaman kanssa

Sähkökirjojen lataaminen luuriin alkoi oikeastaan vitsinä. En olisi voinut uskoa että kirjoja lukee niinkin hyvin puhelimen näytöltä. Aloitin lataamalla Dickensin Joulutarinan ja Karl Marxin Kommunistisen Puolueen manifestin kun ne sai ilmaiseksi, mutta nyt olen lukenut jo Tiikerimutsin ja hyvän pätkän Barack Obaman muistelmateosta.

Kotimme sisustuksessa on monia päättämättömyydestä ja liiallisesta perfektionismista johtuvia toiminnallisia epäkohtia, jotka konseptitasolla muistuttavat kuuluisaa valokuvaa Steve Jobsista kämpillään Cupertinossa vuonna 1982. Yksi näistä epäkohdista on se, ettei missään ole kunnollista lukulamppua. Yöpöydillä oli vuosien ajan jotkut IKEAn riisipaperitötteröt jotka kakarat repivät riekaleiksi, ja sängyn nykyisessä sijainnissa ei ole yöpöydällekään paikkaa. Jo IKEAsta ostettuja Krämare-seinäkohdevalaisimia ei voi noin vain ruuvata sängyn taakse seinään, koska niiden johdot olisivat rumat, ja vaikka yhtiökokouksessa periaatepäätös paneelista on tehty, täytyy vielä päättää sen 1) väri, 2) materiaali, 3) kiinnitysdetalji. Huoh. Ehkä Sulttaani on Jobsille sukua Abdulfattah Jandalin puolelta?

Luurista lukeminen on kuin lukisi peiton alla fikkarin kanssa, paitsi ettei tarvitse erillistä fikkaria. Nerokasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Sängyssä Obaman kanssa”
  1. Katja kirjoitti:

    Kommunistisen puolueen manifesti. 😀

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] ei ole kylppärin kaappia, koska mikään ei kelpaa, kaapille ei oikeastaan ole paikkaa ja lisäksi meillä on jo kaksi entiseltä studiolta […]Sano toki jotain!