Burqa Barbie

Tämä ei liity oikeastaan mihinkään, kunhan postaan Barbien työkokemuksesta kirjoittaessani löytämäni kuvat burqa-barbiesta ja länsimaista hapatusta edustavan Barbien islamilaisesta kilpailijasta Fullasta.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Burqa Barbie”
 1. Vera A. kirjoitti:

  Ei taitaisi iskeä Neitiin, kun nykyään on trendinä kaikkien mahdollisten nukkejen ja pehmoeläinten riisuminen nakupelleksi…

 2. sirokko kirjoitti:

  Meidän fullat vaihtaa napapaitoihin heti kun pääsevät kaupan hyllyltä kotiin..

  • arkitehti kirjoitti:

   No mä ajattelinkin että barbien viehätys on siinä oikean aikuisen naisen elämän simuloinnissa, ja ainakin mitä olen kuullut kerrottavan iranilaisista kotibileistä, niin siinä chadorit lentää kyllä nurkkaan aika äkkiä eli heti :)

Sano toki jotain!