Raapustelulaatikosta

Blogi, meemit, urbanistiikka9 Comments

Olet täällä:, meemit, urbanistiikkaRaapustelulaatikosta

Sain ulkosavolaiselta raapusteluhaasteen. Alkuperäisessä haasteessa pyydettiin kertomaan (ja näyttämään, olettaisin) mitä haastettava raapustelee puhelimessa puhuessaan, mutta kuten Stazzy jo itse itsestään kertoi, tässä mitään puhelimessa puhuta. On niitäkin aikoja nähty, mutta jos skypessä roikkumista ei lasketa, tyylini on sähkösanomanomainen. Lisäksi kotona (rätisevä) lankapuhelin on seinällä, siinä puhutaan seisaalteen eikä kynääkään ole käsillä edes silloin kun sitä tarvitsisi. Parasta siis ammentaa muistiinpanoista.

Lintuperspektiivistä kuvattu historiallinen kaupunkikeskusta on raapusteltu workshopissa, jossa käsiteltiin kestävää turismia historiallisissa kaupunkikeskuksissa. Tässä vaiheessa keskustelu oli kiinnostavaa.

Myöhemmin piirsin lentävän leivänpaahtimen:

***

Haastan raapustuksiaan julkaisemaan Project Maman kaiman ja Visuaalisesti vaativan Kottaraisen.

9 thoughts to “Raapustelulaatikosta”

  1. Eih, en raapustele mitään sattuneesta syystä: puhun puhelimeen lähinnä vaunulenkillä. 😉 Ennen vanhaan väritin ruutupaperista ruutuja (joka toisen) ja hesarista kirjainten sisäosia. Minulla lienee tarve täyttää tyhjiä tiloja. O_o

    1. Tunnustan: ruutupaperi houkuttaa juurikin tuohon ruuduttamiseen. Siihen tarvitaan sininen kuulakärkikynä 🙂

    1. Ööh, mun täytyy vähän tutkia sitä skannattua tiedostoa, ja mahdollisesti uudelleenskannata. Olen tietenkin otettu 🙂

      1. Joo, näen sen jo kehyksissä :)..nuo siivet… Paahdin on aina lähellä tälläisen epäkodinhengettären sydäntä, tärkein kodinkone tässä huushollissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top