Omron Walking Style II

Blogi, Oma napa, välineurheilu4 Comments

Olet täällä:, Oma napa, välineurheiluOmron Walking Style II

Olen tehnyt kunnioittavan kolmen euron investoinnin Muorilta sosialisoimani askelmittarin uusiin paristoihin, ja myös paksujen akkojen iltakävelykerho (mukana uutena jäsenenä myös paksu mies) on herännyt talviuniltaan. Kymppitonni päivässä ja kolme varttia reipasta (välineurheiluvälineen mukaan aerobista) kävelyä ainakin kolmesti viikossa vaikuttaa juuri parahultaiselta peruskuntotavoitteelta. Jota voisin täydentää Pilates-Wii:llä, mikäli vihjailuni syntymäpäivälahjatoiveesta otetaan kuuleviin korviin, eli todennäköisesti ei.

4 thoughts to “Omron Walking Style II”

  1. Treeni-intoa ja nautintoa! Tyrkyttämättä ja perustelematta mainitsen, että punttitreeni olisi kyllä kaikkein hyödyllisintä. Bodariksi siis vain, jos tuloksia haluaa.

    1. Olen kiinnostunut sauvakävelystä, mutta toistaiseksi tässä kaupungissa pääsee hullun kirjoihin jo ihan jalkautumalla, siinä mitään hiihtämistä ilman murtsikoita tarvita 😉

  2. Täällä on lojunut kävelysauvat autotallin nurkassa jo kohta vuoden päivät käyttämättömänä ja reippailuinspiraatiota odotellessa… Olen kyllä kuullut että nordic walking olisi valtaamassa suosiota kovinkin muodikkaana lajina jopa näillä nurkilla ja on jopa sitä harrastavia seuroja olemassa, täytyy varmaan liittyä sellaiseen ja ryhtyä sauvomaan pellon laitaa 🙂

  3. Hyvä, jos vain hullun kirjoihin, Sveitsissä töissäollessani huomasin, että pääsi huo..n kirjoihin, jos käveli kahden raitiotien yhdistämän pikkukuylän väliä töistä kotiin. Kävellä sai vain pyhäisin ja mieluiten alpeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top