Obama

Barack Obama siunaa Tuppulan piazzan.

Neljä vuotta sitten lecceläisestä murotaikinaleivoksesta pasticciottosta lanseerattiin suklaaversio, joka nimettiin USA:n tuoreen presidentin mukaan. Ehkä se ei ole poliittisesti korrektia, mutta Obamasta (poliitikko) pidetään yleisesti, eikä leivonnainenkaan ole paha.

Söin tänään vaalitulosta juhliakseni aamiaiseksi obaman. Ettäs tiedätte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Obama”
  1. Anna H kirjoitti:

    Sitàpaitsi Obama sopii hirveàn hyvin leivoksen nimeksi, vàhàn niikuin Babà… Obama kuulostaa nimeomaan pehmoiselta ja makealta 😀

    • arkitehti kirjoitti:

      Eilistä obamaa syödessäni totesin että siinä oli sisälläkin suklaakiisseliä, vaikka aiemmin olin törmännyt vaniljatäytteisiin, ja miettinyt joidenkin afroamerikkalaisten Obama-kritiikkiä siitä että presidentti olisi ruskea päältä mutta valkoinen sisältä. Niinhän saattaa käydä, jos identiteetti ei ole yksiselitteinen.

Sano toki jotain!