Hemskt duktig

Kaikenlaisesta hippeilystä, anarkomarkoilusta ja kodissamme vallitsevasta kaaoksesta huolimatta pienet yksityiskohdat paljastavat että olen jämpti ihminen, ja että oikeasti minulla oli peruskoulun päästötodistuksessa kymppi valinnaisessa köksässä:


Lautanen kauhalle.

 

Esiliina. Mitä sitä vaatteitaan likaamaan ruokaa laittaessa/tiskatessa/pyykätessä. Käytännössä olen essu päällä siitä asti kun tulen töistä, siihen asti kunnes menen nukkumaan. Nauran räkäisesti miehelle, joka ruokaa laittaessaan roiskii rinnuksilleen, vaikka ehkä minun pitäisi suuttua vaatehuollon kuuluessa lähes yksinomaan minulle. Viekottelevaan kotilookiin kuuluu myös apukarjakkomallinen huivi/bandana/furoshiki päässä. Tukkaa ruoassa ja ruokaa tukassa, yäääk!

 

Sileät pellavaiset keittiöpyyhkeet. Pyyhkeet rullaan märkänä muoviputken päälle (maks. 3 pyyhettä/rulla), mikä tahansa viemäri- tai salaojaputki kelpaa. Sileitä pyyhkeitä ei edes tarvitse viikata kaappiin, vaan ne voi käyttää suoraan rullasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
3 Responses to “Hemskt duktig”
  1. muori kirjoitti:

    Brava

  2. jl kirjoitti:

    Aivan loistava tuo pyyheteline. Pitäisköhän kehitellä jotain vastaavaa seuraavan kerran, kun laittaa huushollia uuteen uskoon…

Sano toki jotain!