Joulumieltä

Olimme ns. vastaanottavana osapuolena reippaassa peräänajossa Barin IKEAn liittymässä kaksi viikkoa sitten, ja palasimme kotiin triggianolaisen maalikaupan poikien pakkausteipistä ja muovista rakentaman takalasin kanssa. Pitäkööt svedut mööpelinsä. Autokorjaamon arvion mukaan työhön menee osien saapumisen jälkeen kahdeksan päivää, ja no, tässä on välissä joulu ja muut pyhät, ja kyllä, meillä on käytössä courtesy car. Mikä se ikinä onkaan suomeksi.

Useamman tutun mielestä meidän olisi pitänyt mennä sairaalaan, laitattaa koko jengille niskatuet ja rahastaa kivusta ja särystä, oli tarvetta tai ei. Itse olin lähinnä kiitollinen siitä että olimme kaikki kunnossa, ja tahdoin kotiin niin nopeasti kuin ikinä mahdollista.

Tilanteessa ilmeisen säikähtänyt ja vakuutusyhtiönsä kanssa asiansa ripeästi hoitanut peräänajaja soitti meille jouluaaton aamuna ja kysyi vointia. Siitä tuli hyvä mieli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Comments
2 Responses to “Joulumieltä”
  1. muori kirjoitti:

    Ihanko siellä oli koko lauma mukana? Tärkeintä, että kaikki kunnossa.

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] edelleen säikky toista kuukautta sitten ajamastamme kolarista, ja lisäksi peltikorjaamo on laittanut auton niin hienoksi etten haluaisi ihan heti vihkiä sitä […]Sano toki jotain!