Kertausharjoitukset

Blogi, uraäitiNo Comments

Olet täällä:, uraäitiKertausharjoitukset

Sicurezza cantieriKuten laki edellyttää, olen päivittämässä työmaaturvallisuusvastaavan pätevyyttäni. Kurssi pidetään maakuntapääkaupungissa iltapäivisin, kahtena päivänä viikossa, kertausharjoituksiin osallistuville luojan kiitos ei joka viikko.

Aloitan jälleen kahvin juomisen, jotta en nukahtaisi rattiin tai pulpettiin. Kolmessa päivässä saan mahakatarrioireet takaisin.

Olen edelleen säikky toista kuukautta sitten ajamastamme kolarista, ja lisäksi peltikorjaamo on laittanut auton niin hienoksi etten haluaisi ihan heti vihkiä sitä käyttöön. Maakuntapääkaupunkilaisilla on omanlainen käsityksensä kaista-ajosta, ja vanhankaupungin muuria kiertävillä leveillä kaduilla on kolmesta viiteen kaistaa, riippuen nyt siitä kuinka paljon kukin itselleen tilaa ottaa. Viidestä kaistasta kaksi ajaa yhteen suuntaan, kaksi tulee vastaan ja keskimmäisellä ajetaan molempiin suuntiin. Siellä missä kaistoja on kaksi yhteen suuntaan, on ekonomisinta ajaa kaistaviiva mahan alla, ettei tarvitse erikseen väistellä oikealle ja vasemmalle toiseen riviin pysähtyneitä tai pysäköityjä autoja. Ilokseni huomaan kurssilla tuppulalaisen kollegan, jonka kanssa sovimme kimppakyydistä. Olen ilahtunut myös siitä että vielä osasin kurssipaikalle ja sieltä pois ilman navigaattoria.

Työtapaturmissa kuoli vuonna 2011 yhteensä 920 työntekijää: 782 italialaista, 57 EU- ja 81 muun maan kansalaista. Työtapaturmat ovat vähentyneet, todennäköisesti myös työ.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top