Imetysviikko

tissiä perkeleNo Comments

Olet täällä:Imetysviikko

Imetysviikko Pohjoismaissa alkaa tänään, Italiassa olemme ehtineet jo ohittaa sen vähin äänin lokakuun ensimmäisellä viikolla. Listaviestejä ja blogimerkintöjä lukuunottamatta rikkumaton mediahiljaisuus, kaukana pääkaupungissa Roomassa kätilöiden ja LLL:n järjestämä tapahtuma jossa puhuttu imetyksestä ja kotiruuasta. Tähtiluennoija Jack Newman on tietääkseni esiintynyt Cataniassa menneenä viikonloppuna, mutta syksyn hämärtyessä ja mahan kasvaessa tuntuu Sisiliakin kaukaiselta, junaa joutuisi vaihtamaan pari kertaa ja Messinansalmen silta on vasta insinöörin CADilla. Toivon gurun vierailun nostavan Sisilian imetystilastoja valtakunnallisista pohjalukemista.

Miksi ihmeessä imetysviikko ei voi olla koko maailmalle yksi ja sama? Onko imetysviikolla omaa tunnusta? Sopisiko maidonvalkoinen nauha takinpieleen? Ei kovin originellia, pikaisen nettihaun perusteella sitä on jo käytetty naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan ja turvallisen äitiyden puolesta. Oivallan että meitä on pallolla jokunen miljardi ja selkeästi tunnistettavissa olevia värejä on paletissa rajallinen määrä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top