Autoilua

auto3 Comments

Olet täällä:Autoilua

Lukuunottamatta toiseen kertaan kuuden kuukauden sisällä irronnutta pakoputkea olen selvinnyt kunnialla eilisestä imetystukiryhmän kokoontumisesta, ajokilometrejä yhteensä 80.

Jos kuvittelisin itseni Helsinkiin ja maakuntamme Suomeen, meillä olisi kolme imetystukiryhmää koko Etelä-Suomen läänissä: yksi Porvoossa, yksi Lahdessa ja kolmas Hämeenlinnassa.

3 thoughts to “Autoilua”

  1. Hei taas! Mun autossa on jo talvirenkaat, tänään on lauhaa, ehkä ensilumi sulaa kokonaann pois. Tänään on myös liukasta paikoin ja jos pakastuu yöksi, tulee tosi liukasta. On ollut jo lähes -10ºC pakkastakin.

    Ai sinä olet raskaana! En silloin ymmärtänyt vaan ihmettelin, että mitä imetysjuttuja tässä blogissa on!:) Lienet selvittänyt h-hetkenkin vaan en ole lukenut aiempia, että milloin se on suunnilleen? Liitän sinut meemijuttuuni joka on tässä osossa. Sediksen blogin innoittamana sitä jatkan, olenhan tavallaan jo noudattanutkin tuota meemityskäskyä, lieneekö minulta saatu idea? No eipä tuo haitanne, ideathan ovat varastettavissa joka vain ehtii! Näinhän se maailmassa menee. Nopeat syövät hitaat.

    http://www.pinseri.com/2005/10/24/1-2-3-4/

    Voi hyvin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top